marți, 9 martie 2010

Despre marketing la fete si baieti!

Marketing feminin

Esti la o petrecere si vezi un tip super.Te duci la el si iispui:"Sunt foarte buna la pat".Asta e Marketing direct.
Esti la o petrecere cu niste prieteni si vezi un tip super.Unul din prietenii tai se duce si ii spune :"Tipa aceea e foarte buna la pat."Asta e Publicitate.
Esti la o petrecere si vezi un tip super.Ii ceri nr.de telefon.Dupa o zi il suni si ii spui:"Sunt buna la pat".Asta e Telemarketing.
Esti la o petrecere si vezi un tip super.Il recunosti.Te duci la el si ii improspatezi memoria:"Iti aduci aminte ce buna sunt la pat?".Asta e Customer relationship management.
Esti la o petrecere si vezi un tip super.Te ridici.iti aranjezi rochia ,te duci la el si il inviti sa bea ceva.Ii spui cat de bine miroase,ii lauzi costumul,ii oferi o tigara si ii spui:"Sunt foarte buna la pat".Asta e Relatii cu publicul.
Esti la o petrecere si vezi un tip super.Te propii si ii spui:"Sunt foarte buna la pat" si-i mai arati si un san.Asta e Merchandising.
Esti la o petrecere si vezi un tip super.El vine la tine si iti spune :"Am auzit ca esti foarte buna la pat."Asta e Brandul,puterea marcii!

Marketing masculin

Esti la o petrecere si vezi o tipa super.Te duci la ea si ii spui:"Sunt foarte bun la pat si rezist toata noaptea fara oprire".Asta e publicitate Falsa si se pedepseste conform legii!!!

Niciun comentariu: